Over ons

Wat is Romokiev Steigerhout & Verhuur?

Na een jarenlange (hobby)ervaring ...voor vrienden, kennissen, vader-moederdag meubeltjes gemaakt te hebben is het NU tijd voor een breder publiek.

Over mij

Het begon allemaal thuis met het zoeken naar een nieuwe tuintafel. De een te groot of te klein enz., enz.  Kom dacht ik ...ik zal  eens wat steigermateriaal halen en er zelf een maken en voila!!! Keigoed gelukt.

Dat beviel zo goed dat ik iets later wat bloembakken, tv-kast, side table, fotolijsten ben gaan maken, verschillende modellen, maten en soorten voor binnen en buiten.

Ik kreeg best wat positieve reacties van vrienden kennissen dat het er allemaal goed en professioneel uitzag. Dus deze bestelde er ook een. Zodoende heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben wat meubels  gaan maken en op internet geplaatst.

Zo is het allemaal ontstaan.

Zodoende ben ik nu bezig met het maken van meubels etc. op bestelling. Naar ieders wens. Van groot groot tot klein dus het past in ieders interieur tenslotte bepaald u het ontwerp, maten en kleur. Ik zal en ik zal het dan voor u uitvoeren.

ik zou dus zeggen: kijk op uw gemak naar de foto`s van de voorbeelden op deze site en neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende prijs opgave.