Romokiev

Ontdek de Kunst van Hout

bij Romokiev Steigerhout

OVER ONS

Over Romokiev

Bij Romokiev streven we ernaar om de unieke schoonheid van hout te benadrukken in al onze creaties. Of het nu gaat om op maat gemaakte meubelstukken, decoratieve items of praktische oplossingen voor binnen- en buitengebruik, elk stuk dat onze werkplaats verlaat, is doordrenkt met zorgvuldig vakmanschap en oog voor detail.

Visie

Onze visie is om de schoonheid van hout te eren door middel van vakmanschap, duurzaamheid en klantgerichtheid. We streven ernaar om een blijvende indruk achter te laten op onze klanten en de wereld om ons heen, en om de magie van houtbewerking te blijven verspreiden.

Missie

Onze missie is om de liefde voor houtbewerking te verspreiden, duurzame en hoogwaardige producten te leveren, onze klanten te inspireren en bij te dragen aan een betere wereld, één stuk hout tegelijk.

Onze aanpak

Onze aanpak is gebaseerd op een combinatie van vakmanschap, duurzaamheid, maatwerk en klantgerichtheid. Met deze benadering streven we ernaar om onze klanten te inspireren, hun visie tot leven te brengen en hen te voorzien van hoogwaardige houten producten die een leven lang meegaan.

0

Jaar in het vak

0

Tevreden klanten

0

Ambachtslieden

0 %

Klanttevredenheid

KlANTBEOORDELINGEN

Wat ze over ons zeggen